Netwerk Psychotherapie (Europa)

www.netwerk-psychotherapie.eu

Het Europees Netwerk van Psychotherapeuten

DYADE Praxislösungen
 

Eerste hulp: Online-Counseling

Menu open close

Voor Therapeuten

 

Onlangs bezocht

 

Consultatie online

 

Tests

 

Evenementen

 

Artikel

 

Bonnen

 

Videos

 

Producten

 

Aanbevelingen

 

Activiteiten

 

Voor therapeuten

 

Doel van het netwerk is de opmerkzaamheid van de bevolking voor de mogelijkheden van psychotherapie te verhogen en informatie over toekomstige methodes bereid te stellen. Hiermee moeten angsten worden afgebouwd en uiteindelijk het contact met regionale aanbieders worden mogelijk gemaakt.

Naast het public-relationswerk zal het netwerk een uitwisseling tussen psychotherapeuten uit verschillende Europese regio’s mogelijk moeten maken. Hiervoor is reeds een forum ingericht.

Psychotherapeuten worden tevens opgeroepen kleine bijdrages en vakartikelen op de netwerkpagina’s te publiceren. Elk artikel wordt met de naam van de auteur gekenmerkt en verwijst, indien van toepassing, naar de pagina van de auteur. Hiermee stellen de bijdrages zowel een informatiebron voor klanten en therapeuten, als ook een mogelijkheid zichzelf te presenteren daar.

De teksten kunnen per eMail worden toegestuurd, het beste in de vorm van een niet geformatteerd .txt-bestand. Verder zijn ook suggesties ter verbetering van het netwerk gewenst.

Psychotherapeuten kunnen zichzelf en hun praktijk zelfstandig en kosteloos bij de verschillende lijsten aanmelden. Voorwaarde daarvoor is normaal gesproken een toelating voor psychotherapie in de plaats waar U werkt.

Voor praktijken met een eigen internetpresentie verhoogt zich op deze manier,door de verbetering van de 'link popularity' eventueel ook de 'page rank' van de eigen Homepage, omdat Google ook dit overzicht doorzoekt en indexeert.

In het geval dat U een webmaster bent, verzoeken wij U in Uw pagina’s een link naar dit overzicht in te voegen.

 

Talen

 

Inscription gratuite!

 

Forum

 

Lokale zoek

Plaats of postcode:

Bijvoorbeeld NL-40, om te zoeken naar Nederlandse therapeuten met postcode NL-4000 bis NL-4099

 

Newsletter

Uw eMail adres:

Ontvangt u een eMail met een bevestiging link. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer elke drie maanden met nieuws.

 

Listen

 

Reclame

 

Reclame

 

Internet