Netwerk Psychotherapie (Europa)

www.netwerk-psychotherapie.eu

Het Europees Netwerk van Psychotherapeuten

DYADE Praxislösungen
 

Eerste hulp: Online-Counseling

Menu open close

Over het Netwerk

 

Onlangs bezocht

 

Consultatie online

 

Tests

 

Evenementen

 

Artikel

 

Bonnen

 

Videos

 

Producten

 

Aanbevelingen

 

Activiteiten

 

Achtergrond

 

Dit portaal heeft momenteel geen commerciële interesses, maar heeft uitsluitend tot doel psychotherapeuten met elkaar te verbinden.

U zult daarom ook geen banner reclame op onze pagina’s vinden. Wij geven Uw adres dan ook niet door en U krijgt ook geen reclame eMails op het bij ons aangegeven eMail adres.

 

Exploitant

Dit portaal wordt door een praktiserende psychologische paartherapeut, buiten het normale werk in de praktijk, gemaakt. Let er bij Uw aanvragen a.u.b. op, dat wij geen redactieteam hebben en dat wij geen professionele programmeur hebben.

Het netwerk berust op het idee, dat een verdere ontwikkeling van de psychotherapie op inter-professionele tolerantie en veelvuldigheid aan methodes moet rusten.

Verder geloven wij dat creativiteit, persoonlijkheid en een onafhankelijk denken, belangrijke randvoorwaarden voor het therapieproces zijn.

 

Geschiedenis

Dit portaal werd in 2006 in het leven geroepen en was toen als collegiaal netwerk voor psychologische paartherapeuten gedacht. Omdat de structuur van het portaal, nadat deze klaar was, zich dan relatief eenvoudig liet uitbreiden, ontstonden in de loop van de tijd, ongeveer elk kwartaal, verdere portalen. Om te beginnen met het werkgebied van de exploitant (paar, familie en seksuele therapie), dan toenemend ook meer in de richting van psychotherapeutische thema’s.

Sinds 2008 wordt dit portaal ook aan psychotherapeuten in andere Europese landen ter beschikking gesteld, om te beginnen in het Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

  Netwerk Sinds (ca.)
1. Netzwerk Psychotherpie 01.03.2008
2. Red Psicoterapia 01.09.2008
3. Réseau Psychothérapie 01.03.2009
4. Network Psychotherapy 01.09.2009
5. Netwerk Psychotherapie 01.03.2010
6. Rede Psicoterapia 01.09.2010
7. Rete Psicoterapia 01.03.2011

 

Techniek

De technische infrastructuur van het portaal bestaat uit een SQL-database op de achtergrond en een web-based interface, die voor het grootste deel in HTML en PHP geprogrammeerd is.

 

Talen

 

Inscription gratuite!

 

Forum

 

Lokale zoek

Plaats of postcode:

Bijvoorbeeld NL-40, om te zoeken naar Nederlandse therapeuten met postcode NL-4000 bis NL-4099

 

Newsletter

Uw eMail adres:

Ontvangt u een eMail met een bevestiging link. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer elke drie maanden met nieuws.

 

Listen

 

Reclame

 

Reclame

 

Internet