Netwerk Psychotherapie (Europa)

www.netwerk-psychotherapie.eu

Het Europees Netwerk van Psychotherapeuten

DYADE Praxislösungen
 

Eerste hulp: Online-Counseling

Menu open close

Voor Bezoeker

 

Onlangs bezocht

 

Consultatie online

 

Tests

 

Evenementen

 

Artikel

 

Bonnen

 

Videos

 

Producten

 

Aanbevelingen

 

Activiteiten

 

Voor bezoeker

 

Primair doel van dit portaal om op het gebied van psychotherapie te kunnen zoeken is het ter beschikking stellen van gekwalificeerde links en adressen van psychotherapeuten en praktijken.

Aan de linkerkant vindt U een submenu 'Voor bezoeker' van waaruit U naar behoefte de gegevensbasis via verschillende lijsten kunt doorzoeken:

De lijst met psychotherapeuten toont de aanmeldingen van de therapeuten met de belangrijkste informatie in een overzicht. Via een link belandt U dan in het uitvoerige profieloverzicht.

De lijst met plaatsen toont, gesorteerd op postcode, een kort overzicht van de plaatsen waar de psychotherapeuten in onze database hun praktijk hebben.

De fotolijst toont een samenstelling van de foto’s die de therapeuten aan hun bijdrage hebben toegevoegd. Dit zijn normaal gesproken portretten, zodat U ook een visuele indruk van de psychotherapeutische behandelaar krijgt.

De lijst met websites toont een samenstelling van screenshots van de presentie op het internet van alle psychotherapeutische psychotherapeuten. U kunt de individuele afbeeldingen aanklikken en U komt zo dan bij het profiel van de desbetreffende therapeut resp. de desbetreffende instelling.

De zoeklijst toont de resultaten van een zoekactie met een vrij te kiezen trefwoord.

De sponsorlijst is een belangrijk onderdeel van ons kwaliteitsmanagement (Kwaliteitsdoel: transparantie) om de onafhankelijkheid van ons therapeuten portaal te kunnen blijven verzekeren en te kunnen documenteren. Zij legt bloot wie op welke manier iets aan de opbouw of het instant houden van de overzichten van psychotherapeutische psychotherapeuten bijdraagt of bijgedragen heeft.

 

Talen

 

Inscription gratuite!

 

Forum

 

Lokale zoek

Plaats of postcode:

Bijvoorbeeld NL-40, om te zoeken naar Nederlandse therapeuten met postcode NL-4000 bis NL-4099

 

Newsletter

Uw eMail adres:

Ontvangt u een eMail met een bevestiging link. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer elke drie maanden met nieuws.

 

Listen

 

Reclame

 

Reclame

 

Internet