Netwerk Psychotherapie (Europa)

www.netwerk-psychotherapie.eu

Het Europees Netwerk van Psychotherapeuten

DYADE Praxislösungen
 

Eerste hulp: Online-Counseling

Menu open close

Voor Therapeuten

 

Onlangs bezocht

 

Consultatie online

 

Tests

 

Evenementen

 

Artikel

 

Bonnen

 

Videos

 

Producten

 

Aanbevelingen

 

Activiteiten

 

Backlinks en Banners

 

Een link naar onze netwerken wordt met het accentueren van Uw bijdrage d.m.v. een kleur beloond. Daarvoor maakt het geen verschil of U voor een tekst link, een banner of zelfs voor een kleine therapeutenlijst kiest.

 

Tekstlink

Link altijd naar het hoofd domain (www.psychotherapie-netwerk.eu), zonder paden naar bepaalde mappen of bestanden aan te geven, zodat de link ook langdurig functioneert: Netwerk Psychotherapie.

Broncode:

<a href="http://www.netwerk-psychotherapie.eu" title="Psychotherapeuten Lijst">Netwerk Psychotherapie</a>

 

Banner

Als U niet m.b.v. een eenvoudige tekstlink naar onze pagina’s wilt verwijzen, dan stellen wij U ook graag de volgende banner ter beschikking:

Netwerk Psychotherapie

Broncode:

<a href="http://www.netwerk-psychotherapie.eu" target="_blank" title="Psychotherapeuten Lijst"><img border="0" src="http://www.netwerk-psychotherapie.eu/organisation/bilder/banner1_nl.jpg" alt="Netwerk Psychotherapie" width="234" height="60"></a>

 

 

Help

 

Hoe wordt een backlink aangemaakt?

Een backlink kunt U op Uw website op een pagina naar keuze plaatsen. Normaalgesproken moet U hiervoor geen nieuwe pagina aanmaken. De meeste websites hebben reeds een pagina voor externe links, bijv. voor links naar beroepsverbanden, bevriende therapeuten etc. Voeg onze tekst of banner link eenvoudigweg toe. Indien U de website niet zelf beheert, kunt U de toevoeging door Uw webmaster later uitvoeren. Zorg er ook voor, dat de pagina waar de backlink op wordt geplaatst, ook bij Google is aangemeld.

 

Wat is het nut van een backlink?

Bij Google, de momenteel belangrijkste zoekmachine op het internet, worden bij voorkeur pagina’s getoond waarop door andere pagina’s veel wordt verwezen. Dit is ook een van de belangrijkste redenen zich bij overzichten aan te melden: door de aanmelding stijgt het aantal links naar Uw website (link popularity) en daarmee de prioriteit waarmee Google uw website in de resultatenlijst verder bovenaan toont. Des te hoger de gewichting van de website waarop de link wordt getoond, des te hoger het nut voor het doeladres is. De deelnemers hebben er zo dan ook interesse aan de link popularity van de netwerk portalen te verhogen, omdat zij haar gewichting bij Google aan de andere, in de lijst aanwezige pagina’s vererft.

 

Ondersteun ik door een backlink ook niet mijn concurrenten?

Ja. Dit kan niet worden uitgesloten omdat de gebruiker de vrije keuze heeft, de voor zichzelf passende therapeut uit te zoeken. Maar op dezelfde manier ondersteunen uw concurrenten U ook indien zij ook een backlink plaatsen. Daarom zullen wij op lange termijn ook niet om het verplichte plaatsen van een backlink heenkomen. Bijdrages zonder backlink worden dan tenminste anders behandeld en zullen dan in de resultatenlijsten minder present zijn. Het maakt dus zin reeds nu een backlink naar Uw stamlijst te plaatsen.

Bij de lijstvariant, kunt U een bepaald postcodegebied laten blokkeren, zodat in de lijsten in elk geval niet de directe concurrentie opduikt.

 

Talen

 

Inscription gratuite!

 

Forum

 

Lokale zoek

Plaats of postcode:

Bijvoorbeeld NL-40, om te zoeken naar Nederlandse therapeuten met postcode NL-4000 bis NL-4099

 

Newsletter

Uw eMail adres:

Ontvangt u een eMail met een bevestiging link. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer elke drie maanden met nieuws.

 

Listen

 

Reclame

 

Reclame

 

Internet